Zester_Fermented_Lemonade_Founder

De zoektocht naar de perfecte frisdrank

Hoe brouw je een oerlekkere limonade, die toch weinig caloriën bevat en volledig natuurlijk is?  Het antwoord was te vinden in een eeuwenoud recept: water, citroen, vijgen, biosuiker en waterkefirkorrels, die zorgen voor de natuurlijke fermentatie.

Na jaren van experimenteren met allerlei smaken, besloot ik om mijn geheime kefir winkeltje uit te breiden, zodat iedereen ervan kan genieten.

“Ik heb er altijd van gedroomd om mijn eigen frisdrank te maken, in de overtuiging dat frisdranken even lekker kunnen zijn als bier of wijn, zonder bakken suiker of brol. 

Hoe?  Met fermentatie, een eeuwenoude productiemethode.”

Okee, interessant verhaal. Maar is het wel lekker?

Ja, we kunnen wel vanalles zeggen, maar het draait om smaak. Dus oordeel vooral zelf en proef het gewoon. Bestel wat blikjes en chronometreer hoe snel ze uit jouw frigo zullen vliegen. 

Shopping Cart